zaterdag 25 september 2021

N Nieuws

Jongerenwerk in tijden van Corona

Het jongerenwerk heeft naast de meeste beroepen te maken met een andere vorm van werken om toch actief te kunnen blijven en er te kunnen zijn voor jongeren. Het werk is veranderd van het geven van voorlichtingen op school naar online voorlichting. Het contact met de jongeren die gecoacht worden gaat nu via videobellen. Via Facebook en Instagram houdt het jongerenwerk de jongeren op de hoogte van het laatste nieuws omtrent Corona.

Het jongerenwerk heeft ook verschillende vlogs gemaakt. Deze zijn terug te vinden op Facebook: Jongerenwerk Wassenaar en Instagram: jwwassenaar of bendr.wassenaar volg ons ook en deel onze boodschap. We hebben ook wat tips geplaats voor jongeren om verveling tegen te gaan. Vanaf volgende week gaan we ook diverse beweegvlogs plaatsen, zodat jongeren mee kunnen doen en blijven bewegen. Ideeën over vlogs, online activiteiten zijn welkom. Neem hiervoor contact op met een van de jongerenwerkers. Contactgegevens zijn te vinden op onze website.

Nieuwe website jongerenwerk
Het jongerenwerk van stichting Jeugd en Jongerenwerk Midden Holland heeft ook een nieuwe website gelanceerd: www.bendrvoorjou.nl/wassenaar op deze site kunnen jongeren allerlei informatie vinden over verschillende onderwerpen die belangrijk zijn voor jongeren zoals: 18 en dan, geld, liefde en gaming.

Ambulant werk
Naast dat het jongerenwerk druk is met online jongerenwerk, is het jongerenwerk ook op de straat te vinden om jongeren in de buitenruimtes op te zoeken en ze aan te spreken op bijvoorbeeld samenscholing, het houden van 1,5 afstand van elkaar. Het jongerenwerk heeft hierin ook een signalerende rol en communiceert de bevindingen naar de wijkagenten en Gemeente.

Meer weten?
Wil je meer weten over wat het jongerenwerk voor jou(w kind) kan betekenen? Neem dan contact op via 0182-640694

stichting jeugd jongerenwerk

bendr logo verloop page 0001