zaterdag 25 september 2021

K Kunst & cultuur

Boekenservice Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar

Bibliotheek gesloten maar je wilt toch nog boeken lenen? Maak dan gebruik van de boekenservice! Via het invulformulier op de website geef je aan welke drie boeken je zou willen lezen (mits aanwezig in onze vestigingen). Onze medewerkers nemen dan telefonisch contact met je op om een afspraak in te plannen zodat je de materialen kunt komen afhalen. Ook voor het terugbrengen van materialen dient een afspraak gemaakt te worden.

Meer informatie op onze website www.obvw.nl, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch met Voorschoten 071 561 56 78 of Wassenaar 070 511 33 97.

Thuisbrengservice Bibliotheek

Indien je door fysieke omstandigheden niet zelf naar de bibliotheek kunt komen, kun je gebruik maken van de thuisbrengservice. Vrijwilligers brengen de materialen dan naar je toe.

De bibliotheek wil haar capaciteit zoveel mogelijk beschikbaar houden voor mensen die het écht nodig hebben, maak daarom alleen gebruik van deze service als het echt niet anders kan.

Neem telefonisch contact op met onze vestigingen 071 561 56 78 (Voorschoten) of 070 511 33 97 (Wassenaar).

Digitaal doorlezen met de Online Bibliotheek

Gelukkig kun je nog altijd digitaal doorlezen met de ruim 28.000 e-books voor kinderen en volwassenen van de online Bibliotheek.

Probeer eens een luisterboek: download de LuisterBieb-app met ruim 3.700 luisterboeken voor alle leeftijden (ook peuters en kleuters). We hebben tijdelijk een extra reeks mooie luisterboeken aan de app toegevoegd. Voor iedereen, dus ook als je géén lid bent van de Bibliotheek. Kijk op www.obvw.nl voor meer digitale leestips.