woensdag 27 oktober 2021

S Sport

Hardlopen in tijden van Corona

In verband met de recente ontwikkelingen omtrent het Coronavirus zijn uiteraard alle trainingen van hardloopgroep de Wassenaarse Slag voorlopig afgelast. Ook evenementen als de Bevrijdingsloop en de beginnerscursus Start to Run konden helaas niet doorgaan. We volgen hierbij de richtlijnen van de Atletiekunie.

De leden van de hardloopgroep blijven juist nu wel doorgaan met hardlopen. Alleen of met iemand anders worden nog steeds vele kilometers afgelegd. De trainer stuurt iedere week een trainingsschema. Als dit allemaal voorbij is, is de conditie tenminste nog op peil. Niet is zo lekker om na een dag thuis binnen zitten een rondje te lopen door het bos of door de duinen. Daarna kan je er weer tegenaan!

Uiteraard hopen we dat we binnenkort weer de trainingen met de hardloopgroep kunnen hervatten. Niets is namelijk zo gezellig als hardlopen in groepsverband. Kijk voor meer informatie op de website van Loopgroep de Wassenaarse Slag (www.loopgroep-de-wassenaarse-slag.nl) of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om je aan te melden. Zodra we de trainingen gaan hervatten ontvang je dan een bericht. De eerste maand loop je gratis op proef mee. Tot dat moment: blijf lekker voor jezelf lopen!

De beginnerscursus Start tot Run is uitgesteld. We beginnen weer op dinsdag 8 september 2020 om 19.15 uur. Kijk op www.yakultstarttorun.nl voor meer informatie en meld je aan bij Loopgroep de Wassenaarse Slag. Op 1 september 2020 kan je ook eerst een gratis proeftraining doen.