dinsdag 22 juni 2021

S Sport

Blauw-Zwart sponsor van de maand: Party Rental Company

Voor de sponsor van de maand mei is Carl Verburg met een heerlijke taart, aangeboden door Bakker Niek Kaptein, langs geweest bij Roeland van Deursen van PRC. Hij steunt met zijn bedrijf Blauw-Zwart.


Carl: Vertel eens wat over PRC en jouw rol binnen deze organisatie
Roeland: Ik ben mede-eigenaar. Met Jaap van der Kroft we zijn in 2002 gestart in het Forepark in Den Haag en 5 jaar geleden verhuisd naar Prinses Alexialaan, aan de andere kant van het Forepark. Als Party Rental Company verhuren wij eigenlijk alles, van bestek tot meubilair en van ovens tot koelkasten voor evenementen, maar ook particuliere kunnen bij ons terecht voor bijvoorbeeld feestjes in de achtertuin.

Carl: Hoe ze je de toekomst van PRC?
Roeland: Vooralsnog met vertrouwen, al hoop ik wel dat we de anderhalve meter maatschappij snel achter ons kunnen laten. Dat is wel cruciaal voor ons.
Wij hebben een enthousiast team en hopen dat straks alle evenementen ingehaald kunnen gaan worden.

Carl: Even over Blauw-Zwart. Waar moeten de Blauwzwarters jou en PRC van kennen?
Roeland: Mij persoonlijk zouden ze kunnen als lid van Blauw-Zwart. Ik ben vanaf mijn 5e jaar lid en nu alle drie mijn kinderen. Zelf heb ik altijd in de selectie gevoetbald en daarna ben ik in de senioren op zaterdag blijven voetballen. PRC is sponsor en is lid van de Business Club. Tevens leveren wij als er wat te vieren is op Blauw-Zwart de nodige materialen.

Carl: Wat heb je met sport in het algemeen en Blauw-Zwart in het bijzonder?
Roeland: Ik voetbal vanaf kleins af aan, ben Feyenoord-supporter in hart en nieren, maar heb ook drie stoelen bij ADO. Zelf ben ik óók Blauw-Zwarter in hart en nieren. Ik ben in de rooie buurt opgegroeid en dan kies je automatisch voor Blauw-Zwart.

Carl: Heb je nog advies of tips of wil je verder wat kwijt?
Roeland: De jeugd heeft de toekomst! Ik vind het goed dat oudere selectiespelers training geven, maar zou dit graag door ervaren trainers begeleid zien worden.
Ik hoop dat we met de versterkingen die we nu krijgen volgend jaar in de top van de 3e klasse mee kunnen draaien.