Skip to content

Het Valencia Voetbalkamp bij Blauw-Zwart gaat komende zomer door!

27 mei 20202 minute read

Nu Nederland te maken heeft met een ongekende uitbraak van COVID-19 (coronavirus), realiseren we ons meer dan ooit hoe belangrijk het is dat wij de zomervakantie voor uw kind toch kunnen laten slagen. Daarom hebben wij, in overleg met RKSV Blauw-Zwart & Valencia CF besloten dat het Valencia Voetbalkamp komende zomer doorgaat!

Het is moeilijk te voorspellen hoe het coronavirus zich ontwikkeld, en welke veiligheidsmaatregelen we moeten treffen komende zomer voor een gezond en veilig sportklimaat. Uiteraard zullen we er alles aan doen om dit te realiseren.

Het Valencia CF Voetbalkamp is te gast in de zomervakantie van maandag 24 augustus t/m woensdag 26 augustus 2020 op het complex van RKSV Blauw-Zwart. Tot en met 31 mei kunt u nog profiteren van de Early-Bird Actie én ontvangt u €10,00 korting op de aanmeldprijs.

Het Valencia Voetbalkamp is een 3-daagse trainingsweek voor jeugdspelers (jongens en meisjes) van 6 t/m 14 jaar van elk niveau onder leiding van Valencia CF jeugdtrainers. De kinderen worden ingedeeld op leeftijd en niveau, zodat ieder kind op zijn/haar eigen niveau kan trainen.

De deelnemers ontvangen van partner Puma een Valencia CF trainingstenue, bestaande uit: shirt – short – sokken. Daarbij krijgen de deelnemers een Valencia CF Bidon, Valencia CF Diploma en 3 dagen top training volgens de succesvolle Valencia Methodology. Daarnaast krijgen de deelnemers lunch, drinken, gezonde tussendoortjes en vers fruit. De deelnemersbijdrage is €170,- (mogelijkheid tot betaling in 2 termijnen).

Alle deelnemers aan het Valencia Voetbalkamp maken kans op een voetbalreis naar Valencia. Per locatie worden door de Valencia CF trainers de meest talentvolle spelers uitgenodigd voor een weekend Valencia. Als gast van Valencia CF gaan zij trainen op het trainingscomplex van Valencia CF, een wedstrijd en training van 1e team bekijken, een stadiontour in Estadio Mestalla en meer!

Alle informatie staat op www.valenciavoetbalkamp.nl

 

Tags

Blauw-ZwartJeugdValencia CFVoetbalkamp
Gerelateerde artikelen
Back To Top