vrijdag 24 september 2021

S Sport

Blauw-Zwart neemt afscheid van Bert Oosterveer

Afgelopen vrijdag 5 juni gingen Blauw-Zwart voorzitter André van Herk en secretaris Ad Riem naar Bert Oosterveer die die dag 80 jaar werd. Bert had laten weten dat hij zijn vrijwilligersfunctie bij Blauw-Zwart met ingang van het nieuwe seizoen neer zou leggen en daaraan kon niet onopgemerkt aan voorbij gegaan worden. 

Ruim 20 jaar heeft Bert zijn diensten verleend aan de club met als hoofdtaak het drukken van het clubblad, het wedstrijdprogramma, waarvoor hij ook de voorbeschouwing van de wedstrijd schreef, en promotiemateriaal.

In het jaar 2000, 2 weken nadat hij met pensioen was gegaan, kwam de heer Riem sr. Bert vragen of hij het clubblad wilde drukken. Dat ging toen nog op een stencilmachine. Bert accepteerde de uitdaging. Later werd Bert het hoofd van de bijna professionele drukkerij van Blauw-Zwart. Nadat het papieren clubblad in 2014 werd opgeheven verzorgde Bert, zoals boven gememoreerd, al het andere drukwerk voor de club.

Na het overhandigen van een mooie bos bloemen en een diner bon namen André en Ad afscheid. Blauw-Zwart dankt Bert voor zijn inzet voor de club en wenst hem nog veel mooie jaren toe.