donderdag 02 december 2021

P Politiek

Tweede digitale spreekuur op maandagavond 22 juni

Aanstaande maandag opent de VVD om 20.00 uur voor de tweede maal de videoverbinding om met Wassenaarders te praten over actuele zorgen en aandachtspunten.

Eerste spreekuur nuttig en nodig.

Verleden maand organiseerde de Wassenaarse VVD fractie het eerste digitale spreekuur. Naast fractiewoordvoerder Laurens van Doeveren waren ook de raadsleden Paul Ronke, Iwein Borm, Bernard Menken en commissielid Gerbrand Nijman online beschikbaar. De fractie vindt het belangrijk om verbinding te blijven maken met Wassenaarse inwoners en ondernemers. Wegens Corona is het bekende VVD-politiek Café momenteel niet makkelijk te organiseren. De online sessie bleek een uitstekend alternatief, waar ook mensen aan deelnamen die normaal niet op een VVD-bijeenkomst komen.

Tweede video-meeting met drie onderwerpen.

Volgende week maandag, 22 juni, gaat de VVD-Wassenaar om 20.00 uur opnieuw in gesprek met inwoners en ondernemers. Dit keer willen de fractieleden graag uw mening horen over woningbouw, verkeer en de impact van Corona. De eerste onderwerpen staan de hele raadsperiode al hoog op de agenda van de huidige fractie. Binnen de gemeentegrenzen is de bouwruimte beperkt. Dat vereist visie en heldere keuzes. Aan de noordgrens wordt de woonwijk Nieuw-Valkenburg ontwikkeld. Hoe kan Wassenaar het sluipverkeer terugdringen? Hoe verhogen wij onze leefbaarheid zonder bereikbaarheid in te leveren? Iedere ondernemer heeft te maken met de impact van Corona. Hoe maken winkeliers, horeca en andere bedrijven zichzelf "Corona-proof" en waar kan de Gemeente hen faciliteren? Drie brede vraagstukken waar de VVD-fractie graag uw mening over hoort.

Simpel aanmelden en inloggen.

Wilt u mee discussiëren in dit Wassenaarse digitale VVD-spreekuur? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U ontvangt dan een link met inlog instructies. Iedereen met ideeën of een mening is welkom. Cineast Michael Moore zei: "Democratie is geen kijksport, het is een participerend evenement". Het Wassenaarse VVD-team onderschrijft dat en gaat graag het gesprek met u aan.

Meedenken en meebeslissen over de koers van de Wassenaarse VVD? Wordt lid! Kijk op www.vvd.nl