donderdag 18 augustus 2022

S Sport

Blauw-Zwart vrijwilliger van de week: Bobby Kroon

De Blauw-Zwart vrijwilliger van de week is Bobby Kroon. 

Naam
Bobby Kroon

Leeftijd
50

Verliefd/verloofd/getrouwd/kinderen?
Verliefd

Sinds wanneer ben je aan R.K.S.V Blauw-Zwart verbonden en op welke manier?
Sinds 2000, begonnen als leider bij de F16 van mijn oudste zoon (Danny Kroon)
Daarna wat cursussen voor jeugdtrainer gedaan en daarna aardig wat jaren actief geweest als trainer van diverse jeugdelftallen. Ik heb me verder altijd wel bemoeid met de feestjes, en ik schroom nooit om altijd m’n mening te geven, soms tot ergernis van andere.

Welke activiteiten voer je momenteel uit bij Blauw-Zwart?
Op dit moment ben ik alleen lid van veteranen-toernooicommissie, waar ik eigenlijk altijd de broodnodige pispaal ben. Maar eerlijk gezegd roep ik dat wel over mijzelf af.

Wie is je favoriete voetballer/-ster en waarom?
Frenky de Jong - gewoon omdat hij in een hele gekke wereld altijd plezier uitstraalt in en buiten het veld. Daar kan je als liefhebber alleen maar van genieten.

Welk team kan op jouw onvoorwaardelijke steun rekenen en waarom?
Ik ben echt fan van het dameselftal, en niet voor het voetbal, maar deze dames laten zien wat echt belangrijk is bij een club als Blauw-Zwart: sport,plezier, vriendschap en clubgevoel!

Wat zijn je verwachtingen voor het volgend seizoen van ons vlaggenschip?
Een middenmoter.

Wie is je favoriete speler bij Blauw-Zwart en waarom?
Uiteraard mijn eigen zoon Danny Kroon, gewoon omdat ik al 20 jaar probeer al zijn wedstrijden te zien. En daarnaast altijd fan geweest van Tommy de Jong. Tommy deed in de jeugd dingen die anderen nooit durfden of konden. Jammer dat die achterin is gaan voetballen, voorin kon hij geniaal zijn.

Wanneer denk jij dat we weer kunnen gaan voetballen?
September

Wat wil je nog kwijt?
Ik hoop dat de club zich meer gaat focussen op de eigen jongens in plaats van lopen lobbyen om overal spelers vandaan te trekken voor het 1e elftal. Ik heb nooit veel op met clubhoppers. Voetbal is leuk, maar het belangrijkste voor clubs op dit niveau is de onderlinge sfeer. Voetbal is maar voor even, vriendschappen zijn voor het leven.