Skip to content

Voel je welkom in de bibliotheek!

28 juni 20202 minute read

Bibliotheek en Filmhuis zijn open en we zien ernaar uit iedereen weer te mogen begroeten! Bijna alles is weer zoals je van ons gewend bent. Lekker lezen, werken of studeren; boeken, films en tijdschriften uitzoeken; filmpje pakken in het Filmhuis en ook de activiteiten starten weer op!

In Voorschoten kunnen bezoekers op dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur weer in de bibliotheek terecht voor de Formulierenbrigade en het fysieke Digitale Spreekuur start op 7 juli in Voorschoten. Tot en met 17 juli is ook het Spreekuur van SchuldHulpMaatje en Leergeld wekelijks aanwezig op vrijdag van 13.30 tot 14.30 uur. Let op! Aanmelden voor deze spreekuren is verplicht. Dat kan via onze website www.obvw.nl of aan de balie. Het Juridisch Spreekuur blijft vooralsnog digitaal; aanmelden kan via onze website.

Filmhuis Wassenaar
Per 1 juli vertonen wij weer films met een pauze. Het buffet gaat open en een drankje in de pauze is daardoor weer mogelijk. Vanaf 24 juli vertonen we op woensdag- en vrijdagochtend jeugdfilms. Deze films draaien we zonder pauze, maar voorafgaand aan de film kun je een snoepje of chips kopen aan het buffet. Filmkaarten zijn alléén verkrijgbaar aan de balie in Bibliotheek Wassenaar. Bekijk het filmprogramma op www.obvw.nl.

Op 1 juli openen wij het Toeristisch Informatiepunt in Bibliotheek Wassenaar. Kom langs en we helpen je onze mooie omgeving te (her)ontdekken.

We kijken ernaar uit je weer te zien in onze bibliotheek. We hebben je gemist!

Heb je vragen? Loop even langs de balie, we helpen je graag.

Wat blijft: desinfecteer je handen bij binnenkomst en houd minimaal 1,5 meter afstand van medebezoekers, medewerkers en vrijwilligers.

 

Tags

BibliotheekFilmhuisOBVWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top