zondag 07 maart 2021

E Events

Strijkkwartet weer in de Muzehall24

Het concert dat zondag 12 Juli 2020 om 14:30 uur door het Caduceus / Laudamas strijkkwartet zal worden gegeven in de MUZEHALL24 op de Van Hallstraat 24 in Wassenaar is volgeboekt!

Het programma is maximaal 1 uur zonder pauze en in verband met Corona helaas zonder thee en taart achteraf. Er zal 1 compleet kwartet (Beethoven opus 74) en een voorproefje van Debussy (Opus 10) worden gespeeld. Debussy zal in zijn geheel worden uitgevoerd tijdens het volgende concert in Augustus (exacte datum nog niet bekend).

Het Caduceus / Laudamas strijkkwartet bestaat uit 4 leden van het Rotterdams Philarmonisch Orkest, te weten Laurens van Vliet (1e viool), Marie José Schrijner (2e viool), Maartje van Rheeden (altviool) en Eelco Beinema (violoncello) die naast hun professionele loopbaan ook kamermuziek een warm hart toedragen.

De Muzehall is een nieuw kleinschalig podium in een loods op het industrieterrein in centrum Wassenaar.

Als u zich aanmeld via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. wordt u op de hoogte gehouden van onze activiteiten op muzikaal gebied.