woensdag 27 oktober 2021

S Sport

Loopgroep de Wassenaarse Slag bestaat 5 jaar!

Op 1 juli 2020 vierde Loopgroep de Wassenaarse Slag zijn eerste lustrum. Vijf jaar lang zweten, puffen en hijgen, lekker op tempo lopen, stukjes sprinten en soms ook een beetje sjokken. Iedere week op dinsdag- en donderdagavond en op zondagmorgen wordt onder leiding van de trainers hardgelopen. Het hele jaar door. Iedere keer een andere training en een andere route.

In de afgelopen zijn er mooie resultaten behaald met PR’s op verschillende afstanden, hebben lopers de marathon gelopen en heeft de loopgroep deelgenomen aan de ROPA run en de Bevrijdingsloop.

Maar het belangrijkste van alles is dat bij Loopgroep de Wassenaarse Slag de gezelligheid bovenaan staat en dat iedereen kan meedoen op zijn of haar eigen niveau.
Wil je aansluiten bij Loopgroep de Wassenaarse Slag? Kijk dan voor meer informatie op de website van Loopgroep de Wassenaarse Slag (www.loopgroep-de-wassenaarse-slag.nl) of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om een afspraak te maken om een keer mee te doen. De eerste maand loop je gratis op proef mee.

Voor beginnende lopers hebben we een speciale beginnerscursus. Deze gaat van start op 8 september 2020. Kijk op www.yakultstarttorun.nl voor meer informatie en meld je aan bij Loopgroep de Wassenaarse Slag. Op 1 september 2020 kan je ook eerst een gratis proeftraining doen.