dinsdag 22 juni 2021

S Sport

Snel en Lenig; judo in de vakantie

Ook in de vakantie gaan de judolessen op zaterdagen door bij Snel en Lenig. Zo kunnen de kinderen lekker in beweging blijven. Judo is goed voor de motoriek, zelfvertrouwen, samenwerken en respect. Voor de kinderen is het fijn dat zij elkaar en de trainers, Thomas en Jacco, kunnen blijven zien in de vakantie.

Sommige gaan namelijk niet of andere weer heel kort op vakantie. Het is een gekke tijd, waar iedereen op zijn of haar manier mee omgaat. Wij volgen de aanwijzingen van regering en RIVM. Binnen sporten mag en ook contactsporten zijn toegestaan. Heb je klachten kom je niet!

De zaal waarin getraind wordt is goed te ventileren, maar er wordt bij voorkeur voorlopig met het mooie (lees droog) weer gewoon buiten gesport, zoals we dat al vanaf 23 mei doen. Met dank aan Kluswijs, Dennis van Veen, en Liesbeth Köhlenberg Tuinontwerp- en adviesburo voor het bouwzeil, de pionnen en het schoonmaken van een deel van het schoolplein kan de mat gewoon naar buiten en zijn de looproutes duidelijk.  Het bestuur van Snel en Lenig is hen daar zeer dankbaar voor.

Vooralsnog wordt er alleen op zaterdagochtend lesgeven in 3 groepen met jongsten van 9.05 tot 9.55, de iets oudere kinderen van 10.05 tot 10.55 en de oudste kinderen van 11.05 tot 11.55 op de voormalige Den Deijlschool, Fabritiuslaan 2, Wassenaar.

O ja: heb je een keer niks te doen en wil je een keer meedoen, kom dan langs in gewone sportkleren.
Meer informatie is te vinden op de website www.snelenlenig.nl of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.