Skip to content
Fotocredit: Marjanne van der Velde

Senioren Wassenaarse Volleybal Vereniging trainen al weer volop

23 september 20203 minute read

Gelukkig vorige week woensdag was het weer zover. Na een abrupt en vroegtijdig einde van het voorgaande volleybalseizoen door het verschijnen van het akelige Corona-virus konden de senioren eindelijk weer ‘ballen’. Enkele WVV-ers hebben dan wel door ‘coronaproef’ volleyballen op het grasveld van het Adelbertcollege de spieren in conditie weten te houden maar ook zij doken 9 september j.l met alle senioren weer de zaal in.

Vooraf waren door WVV in sporthal De Schulpwei de nodige maatregelen getroffen die door de Nevobo waren aanbevolen om coronaproef te kunnen volleyballen. Zo waren er duidelijke aanduidingen van verplichte looprichting aangeven, het maximaal toegestane aantal personen in kleedruimten vermeld, de aparte en verplichte in- en uitgang, persoons registratie enz. enz. want naast gezellig en sportief volleyballen staat uiteraard ook de veiligheid en gezondheid hoog in het vaandel van de WVV-ers. Helaas liet de Gemeente als ‘hoofdverantwoordelijke’ met een controle over de genomen corona maatregelen in de gemeentelijke sporthal verstek gaan.

De gretigheid van de volleyballers was er overigens niet minder om en lieten fanatiek zien hoe zeer zij het volleyballen gemist hadden. Woww wat een gretigheid. Want o jee sporten is zo ontzettend gezond voor lijf en leden. Maar let wel het is niet alleen fysiek maar ook geestelijk en lol hebben welke belangrijke onderdelen zijn van het sporten. Geestdodend lui op de bank of op het strand liggen, waardoor ledenmaten stram en ‘roestig’ worden tja dat kan altijd nog.

We zijn, onder leiding van een deskundige trainer(s) rustig begonnen en voeren het ‘tempo’ langzaam op tot competitieniveau. Want vrijdagavond 2 oktober starten we in sporthal de Schulpwei om 20:30 uur met de eerste competitiewedstrijden. Als je dat wilt, kan je wellicht direct meespelen in een wedstrijdteam. Naast de zeer fanatieke wedstrijdspelers zijn er in ons midden ook rustige maar gedreven trainingsleden aanwezig. Dus wil je hartstochtelijk volleyballen of zomaar een balletje slaan, dan is WVV daar zeer geschikt voor. Kom en sluit je aan bij de Wassenaarse Volleybal Vereniging waar het ook gewoon gezellig vertoeven is en je direct thuis zal voelen. 

Nieuwe leden mogen de eerste vier achtereenvolgende trainingen geheel vrijblijvend meetrainen en wij rekenen geen inschrijfgeld. Zo kan je op een eenvoudige en goedkope manier zien of volleybal wat voor jou is. Dus kom woensdagavond naar de sporthal en doe gelijk mee. We beginnen om 20:15 uur. Bel voor nadere info met onze secretaris Jeanne Taal, tel. 06 – 24848258 of raadpleeg de site www.wvv-wassenaar.nl. Tot ziens bij WVV.

Tags

SeniorenVolleybalWassenaarWassenaarse Volleybal Vereniging
Gerelateerde artikelen
Back To Top