vrijdag 18 juni 2021

K Kunst & cultuur

Op de koffie bij De Warenar

Zaterdagochtend 26 september kregen Wassenaarders gelegenheid om een kijkje te nemen in een volledig vernieuwde Warenar. Met een opgeknapte foyer en theaterzaal is De Warenar alvast klaar voor de toekomst. De nieuwe pluchestoelen in de theaterzaal en een fris ogende foyer vielen in het oog bij de bezoekers.

“Onze vrijwilligers hebben in de afgelopen maanden veel werk verzet,” aldus een enthousiaste Nicolette Senf, theaterprogrammeur van De Warenar. “Er moest echt iets gebeuren en het resultaat mag er zijn,” zegt ze trots. De nieuwe ‘look’ van De Warenar oogt uitnodigend. Sowieso voor bezoekers van voorstellingen maar ook voor andere doeleinden zoals vergaderingen en recepties kan men in een nieuwe ambiance in De Warenar terecht.

Het team van De Warenar had nog meer goed nieuws te melden. Van de kaarten voor het nieuwe theaterseizoen is al meer dan de helft verkocht. Sommige voorstellingen en activiteiten zijn nu al uitverkocht. Bijvoorbeeld de voorstelling van Freek de Jonge, één van de voorstellingen van Sjaak Bral maar óók de Pubquiz op 23 oktober is reeds uitverkocht.

Om de belangstelling voor alle voorstellingen in goede banen te kunnen leiden is De Warenar nog op zoek naar vrijwilligers die als publieksbegeleiders willen meehelpen. Bij interesse kan men een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik hier voor het theaterprogramma.

Warenar nieuw