dinsdag 22 juni 2021

S Sport

Onthulling Blauw-Zwart Eregalerij

Afgelopen zondag is onder toeziend oog van een beperkt gezelschap op gepaste afstand door wethouder van Sport Inge Zweerts-De Jong en mevrouw Van der Woude het trotse Blauw-Zwart-logo, voorzien van de namen van alle Ereleden en Leden van Verdienste, onthuld. 

Voorzitter André van Herk gaf aan blij te zijn dat de vele leden die de afgelopen 100 jaar meer dan hun steentje hebben bijgedragen aan de vereniging die Blauw-Zwart nu is eindelijk voor iedereen zichtbaar zijn. 

Wethouder Zweerts benadrukte het belang van een vereniging als Blauw-Zwart in de samenleving, dat veel verder gaat dan voetbal alleen en bedankte deze en alle andere vrijwilligers voor hun inzet en bijdrage aan het bijna 100-jarig bestaan van Blauw-Zwart.

De aanwezigen, allen Erelid of Lid van Verdienste en hun naasten, konden na de onthulling het fraaie ontwerp, een klassiek logo uitgevoerd in moderne materialen, ontworpen door Remi Noordover van Graphic Square en ABA Reklame, van dichtbij bewonderen.

Marco van Brecht benadrukte dat het nog een hele zoektocht in de annalen van de vereniging was geweest om alle namen goed en compleet op het bord te krijgen. Verder deed hij een oproep aan alle aanwezigen om, in aanloop naar het 100-jarig jubileum op 29 juni 2021, als donateur €100 bij te dragen. Hiermee wordt het voor de jubileumcommissie mogelijk een mooi programma te kunnen maken. De eerste donaties werden deze middag al direct toegezegd en zullen binnenkort een mooi plekje krijgen in de kantine.

Velen zullen hopelijk volgen. Interesse kenbaar maken kan bijvoorbeeld door een mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..