Skip to content

GroenLinks Wassenaar : doe mee met leuke en groene voornemens van 2021

5 januari 20212 minute read

Mooie initiatieven voor het nieuwe jaar om duurzamer in te luiden zijn o.a. deelname aan EnergyParty of zelf eentje organiseren met vrienden of buren. Een EnergyParty is een online bijeenkomst met maximaal acht personen waarbij gekeken wordt naar ieders energieverbruik en bespaarmogelijkheden. Dit is een manier om bewust te worden van jouw eigen verbruik en ontdekken welke maatregelen je kan nemen om het verbruik flink te verminderen. Uiteindelijk is de groenste energie de energie die je niet gebruikt. Aanmelden kan via https://www.buurkracht.nl/aanmelden-energyparty-shirley/

Wassenaar is recentelijk een inwonersinitiatief rijker te weten de Wassenaarse Bermbrigade en aanmelden kan via hun Facebook groep met inmiddels meer dan 50 leden. Hoe leuk is het om samen met andere inwoners te wandelen tijdens een prikstok ronde en hierdoor Wassenaar nog mooier en leefbaarder te maken.

Een ander mooi initiatief dat uitdaagt tot een duurzamere leefstijl, met in 2021 elke week een nieuw idee is 52wekenduurzaam. 52wekenduurzaam is een interactieve campagne en nodigt je uit om je eigen leven stap voor stap duurzamer te maken. Je krijgt iedere week een nieuwe uitdaging. 52 weken lang. Met steeds een ander thema. Zodat jij kan uitproberen wat bij jou past. Er zijn zes thema’s: Voeding, Energie, Circulair, Groen, Mobiliteit of Leefstijl.

We focussen op acties die ons leven leuker, mooier, gezelliger, goedkoper en gezonder maken. Want dan is het veel makkelijker vol te houden én bereiken we meer.
GroenLinks Wassenaar doet mee! Jij ook? www.52wekenduurzaam.nl

GroenLinks Wassenaar wenst alle inwoners van Wassenaar een duurzaam en gezond 2021 !

 

 

 

Tags

GemeenteraadGroenLinksIngezondenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top