Skip to content
Fotocredit: Bibliotheek Voorschoten - Wassenaar

Stappen zetten met de Nederlandse taal

25 april 202134 second read

Vind jij het leuk om samen met een anderstalige uit jouw dorp op stap te gaan en te oefenen met de Nederlandse taal? Ga dan mee als vrijwilliger op Taalwandeling in Voorschoten of Wassenaar! Wij koppelen je voor deze wandeling eenmalig aan een anderstalige deelnemer van het Taalhuis en al wandelend ga je met elkaar in gesprek om te oefenen met de Nederlandse taal en elkaar te leren kennen.

De wandeling start gefaseerd vanaf 13.00 uur. Uiterlijk 15.00 uur ben je weer terug. We zijn benieuwd naar jullie ervaringen. Er is plaats voor een beperkt aantal wandelkoppels, dus meld je snel aan. Aanmelden kan via taal@obvw.nl

Dinsdag 18 mei, van 13:00 tot 15:00 | Wassenaar
Dinsdag 25 mei, van 13:00 tot 15:00 | Voorschoten

Tags

TaalTaalwandelenVoorschotenWandelkoppelWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top