Ga naar hoofdinhoud

Oranjefestival bij Blauw-Zwart

30 april 202149 second read

Op zaterdag 8 mei organiseert Blauw-Zwart in samenwerking met de KNVB het Oranjefestival. Dribbelen als Lieke Martens? Ballen afpakken zoals alleen Virgil van Dijk dit kan? Of vrije trappen net als Sherida Spitse in de bovenhoek krullen? In een parcours aan oefeningen komen de kinderen aan alle onderdelen van het voetballen toe.

Op weg naar het EK kunnen de voetballertjes in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar warm draaien. Dit Oranjefestival is gratis voor leden én niet leden. Ben je nog geen lid van Blauw-Zwart? Geef je dan nog wel op via de website van de KNVB: https://www.knvb.nl/oranjefestival/blauw-zwart/595

Op zaterdag 8 mei is er inloop mogelijk vanaf 09:45 uur. Om 13:00 uur is het programma afgelopen. Kinderen die het heel spannend vinden kunnen natuurlijk vriendjes en/of vriendinnetjes meebrengen. Benieuwd naar wat er staat te gebeuren? Via de Facebookpagina van Blauw-Zwart zullen regelmatig hints en updates gegeven worden.

Meer algemene informatie over de vereniging Blauw-Zwart is te lezen op https://www.blauwzwart.nl.

Oranjefestival

Tags

Blauw-ZwartJeugdOranjefestivalVoetbalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top