Skip to content

SMOW zoekt AutoMaatjes

20 mei 20212 minute read

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar (SMOW) zet zich in voor alle inwoners van Wassenaar om hun eigen welzijn en dat van hun omgeving te verbeteren.

Voor het project AutoMaatje is SMOW op zoek naar enthousiaste vrijwillige chauffeurs. Een groot aantal inwoners van Wassenaar is afhankelijk van vervoer door derden, bijvoorbeeld door leeftijd of gezondheid, waardoor ze steeds meer beperkt worden. Zelf met de auto rijden zit er niet meer in en steeds een beroep doen op de naasten is niet altijd mogelijk.

Bij ANWB AutoMaatje vervoeren plaatsgenoten met hun eigen auto minder mobiele mensen die niet meer zelf voor vervoer kunnen zorgen. Met AutoMaatje kunnen veel inwoners van Wassenaar op eenvoudige wijze voor eigen vervoer zorgen, en dat ook nog met een maatje die als vrijwillige chauffeur bijdraagt aan een prettige Wassenaarse samenleving.

Dit kan zijn een bezoekje aan de kapper, maar ook een bezoek aan het ziekenhuis of dokter. De deelnemer betaalt een vergoeding van 0,30 per km voor de reiskosten. Je inzet is afhankelijk van wanneer je kunt rijden. Dat kan
variëren van een aantal ritten per week tot een ritje per maand. Kortom een leuke vrijwilligersrol met veel flexibiliteit waardoor het ook goed te combineren is met werk/studie of schoolgaande kinderen.

Heb je interesse of wil je meer weten? Neem dan contact op met Claudia Oosterman c.oosterman@smowassenaar.nl of 070 – 511 2226 (09.00 – 14.00 uur) 

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar
van Heeckerenstraat 2
22242 GX Wassenaar
070 – 511 2226 (op werkdagen van 09.00 – 14.00 uur
)info@smowassenaar.nl / www.smowassenaar.nl

Vacature AutoMaatje

 

Tags

AutoMaatjeSMOWStichting Maatschappelijke Ondersteuning WassenaarVrijwillige chauffeursWassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top