Skip to content
Fotocredit: Jumpin' Picknickfestival

Katwijks familiefestival Jumpin’ Picknick opent inschrijving

26 mei 20212 minute read

Het Jumpin’ Picknickfestival dat op 3 juli gehouden zal worden op het veld van de Katwijkse ijsbaan de Goerie, is geopend voor inschrijving. Net als vorig jaar kunnen huishoudens weer plaatsen (cirkels ) reserveren voor het gratis toegankelijk festival.

Het Katwijkse Jumpin’Picknickfestival is al jaren een plek waar gezinnen, uit alle lagen van de bevolking kunnen genieten van een vrolijke mix van muziek, kinderactiviteiten en hapjes en drankjes. Het festival is gratis toegankelijk voor iedereen, van jong tot oud. In 2020 organiseerde de Stichting Bruisende Events een van de weinige festivals in Coronatijd. Nu is het Jumpin’ Picknickfestival het eerste evenement dat in 2021 haar deuren opent.

Om te zorgen dat het festival veilig is, bestaat het nu uit twee tijdsblokken van drie uur. Bezoekers kunnen in een tijdsblok één van de ruim 90 plekken op het festival reserveren en daar met maximaal 5 personen uit één huishouden op de picknickplek genieten van de muziek van live bands en DJ’s . Daarnaast is er volop vermaak en kunnen de bezoekers hapjes en drankjes nuttigen in de eigen cirkel.

De tijdsblokken zijn op 3 juli van 12-15 uur en 15-18 uur. Na elk blok wordt er gewisseld, als je lekker wilt blijven zitten, kun je 2 blokken apart boeken. Via slimme routing en voldoende toezicht is het mogelijk een festival te organiseren dat aan alle veiligheidseisen voldoet.
Een plekje reserveren op het festival? Dat kan via deze link https://shop.simpleticket.eu/?eventid=npR9EewL

De hele dag is er live muziek met als hoofdact Support Act, in een nieuwe formatie met nieuwe songs. ACE opent het festival met een snelle akoestische set. Er tussendoor krijgt jong talent de kans hun dj skills te laten zien Voor de kinderen zijn er springkussens, een stormbaan, schminken en vele andere activiteiten.

Jumpin’ Picknick is een kleinschalig festival om een grote diversiteit aan families bij elkaar te brengen. Passend in het huidige tijdsbeeld. Het festival komt mede tot stand met steun van Sponsors, Fonds1818 Welzijnskwartier en de Gemeente Katwijk.

Kijk voor meer informatie en het programma op de facebookpagina van het evenement of op de website van Stichting Bruisende Events (https://stichtingbruisendeevents.nl/jumping-picknick-festival/)

Tags

FamiliefestivalJumpin' PicknickfestivalKatwijkRegio
Gerelateerde artikelen
Back To Top