Skip to content
Fotocredit: Stoomtrein Katwijk - Leiden

Feestelijke opening vernieuwd recreatiegebied Valkenburgse Meer

30 mei 202135 second read

Donderdag 27 mei is het vernieuwde recreatiegebied Valkenburgse Meer geopend. Afgelopen winter en voorjaar zijn het nabij gelegen Stoomtrein Katwijk Leiden en Brasserie Buitenhuis vanwege de lockdown gesloten geweest voor publiek. In diezelfde periode heeft de gemeente Katwijk opdracht gegeven het parkeerterrein deels te verplaatsen en te vergroenen.

Daarmee heeft het terrein voor het strand van het Valkenburgse Meer de uitstraling gekregen van een boulevard met Brasserie Buitenhuis en Stoomtrein Katwijk Leiden als het stralende middelpunt. Recreatiegebied Valkenburgse Meer is een belangrijke toeristische trekpleister voor de gehele regio geworden. De medewerkers van Brasserie Buitenhuis en de vrijwilligers van Stoomtrein Katwijk Leiden hebben afgelopen winter ook niet stilgezeten en zijn er klaar voor hun gasten te ontvangen.

 

 

Tags

RecreatiegebiedRegioStoomtrein Katwijk LeidenValkenburgse meer
Gerelateerde artikelen
Back To Top