Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Katwijks Museum

Het Katwijks Museum gaat weer open!

2 juni 20212 minute read

In navolging van het besluit van het kabinet opent het Katwijks Museum op zaterdag 5 juni 2021 a.s. om 10.00 uur weer zijn deuren voor bezoekers. Om het verblijf zo veilig en verantwoord mogelijk te laten verlopen zijn extra maatregelen in het museum getroffen. Het museum volgt hiermee de richtlijnen van het RIVM en het protocol van de Museumvereniging.

Coronaproof

In het Katwijks Museum zijn dezelfde maatregelen als voor de noodgedwongen sluiting van kracht voor een ‘coronaproof’ bezoek. Nieuw dit keer is dat de bezoekersstroom wordt gereguleerd door online toegangskaartjes met tijdvakken aan te bieden. U kunt vooraf reserveren.
Ga voor toegangskaartjes naar: katwijksmuseum.ticketteam.com.
Daarnaast zijn er uiteraard extra hygiënerichtlijnen voor bezoekers en museummedewerkers. Zo zijn er transparante schermen geplaatst op de entreebalie. Er zijn dispensers om de handen te desinfecteren en wordt er gezorgd voor extra schoonmaak.
Zie katwijksmuseum.nl voor meer informatie omtrent de huisregels, de ticketverkoop en de heropening van het museum.

Tentoonstelling verlengd
Bezoekers van het Katwijks Museum kunnen straks weer genieten van de vaste collectie die een bijzondere collectie schilderijen van Nederlandse en buitenlandse schilders combineert met een fraaie collectie lokale en streekgebonden bezienswaardigheden.

De huidige tentoonstelling ‘De kracht van Katwijk in de schilderkunst’ met onder meer het topstuk van Jan van Goyen wordt verlengd en is nog tot en met zaterdag 25 september te bewonderen in het Katwijks Museum. Ook de museumwinkel is weer toegankelijk voor publiek. Zie de website katwijksmuseum.nl voor het volledige tentoonstellingsoverzicht.

De Vuurbaak blijft voorlopig nog gesloten.

Tags

HeropeningKatwijkKatwijks MuseumRegio
Gerelateerde artikelen
Back To Top