Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: www.liveonthebeach.nl

Strandfestival Celebrate the 90’s

8 juni 20212 minute read

Het grootste 90’s Strandfestival ‘Celebrate the 90’s’ komt deze zomer naar het Scheveningse strand. Het programma van Celebrate the 90’s bestaat uit de allerbeste namen uit de jaren 90, waaronder 2 Unlimited, Vengaboys, Party Animals, Twenty4Seven ft. Nance, 2 Brothers on the 4th Floor en één van de laatste spectaculaire liveshows van Charly Lownoise & Mental Theo.

De gastheer van de avond is niemand minder dan Radio 10 DJ: Gerard Ekdom. Gerard Ekdom is zelf fervent 90’s liefhebber en zal deze avond uiteraard ook zijn meest favoriete jaren 90 platen draaien. Gerard Ekdom: ”Wat heb ik hier een zin in zeg! Vrijdag 3 september Celebrate the 90’s. Zon, strand, zee, dansen en de beste muziek” (zie video).

De tijd van de Discman, de Titanic, Friends, Tamagotchi’s, Flippo’s, Happy Hardcore en (wie had hem niet?) de Nokia 5110. Herbeleef deze fantastische jaren vrijdag 3 september op het strand van Scheveningen bij Strandfestival Celebrate the 90’s’!

Arwin Touw namens de organisatie: “Celebrate the 90’s is met de populaire 90’s muziek een echt zomers strandfestival en daarmee een mooie aanvulling op de andere dagen”.

Live on the Beach strijkt voor vier dagen neer op het Scheveningse strand. Al eerder heeft de organisatie drie strandconcerten van André Hazes & Tino Martin (donderdag 2 september), Danny Vera & Krezip (zaterdag 4 september) en Kensington & De Staat (vrijdag 10 september) aangekondigd. Met Celebrate the 90’s is daar nu een vierde avond bijgekomen.

De voorverkoop start vrijdag 11 juni mei om 10:00 uur via www.liveonthebeach.nl
Vrijdag 3 september: Strandfestival Celebrate the 90’s

Tickets & informatie: www.liveonthebeach.nl
Locatie: Strand van Scheveningen t.h.v. Noordelijk Havenhoofd Den Haag
Ticketprijs: Early bird: € 25,00 (excl. Servicekosten) Regulier: € 29,50 (excl. Servicekosten)

Live on the Beach 2021:

02 september André Hazes en Tino Martin (uitverkocht)
03 september Strandfestival Celebrate the 90’s
04 september Danny Vera en Krezip
10 september Kensington en De Staat

Tags

Celebrate the 90'sRegioScheveningenStrandfestival
Gerelateerde artikelen
Back To Top