Skip to content
Fotocredit: Katwijks Museum

Katwijkse tweeling Nikki en Kim dansen het Katwijks Museum open

10 juni 202148 second read

Op zaterdag 12 juni opent het museum met een heel speciale gebeurtenis! Behalve dat er op het pleintje voor het museum vissersnetten geboet worden en gekant klost, danst De Katwijkse tweeling Nikki en Kim het Katwijks Museum open! De 19-jarige dochters van Patricia en Jan Jaap de Vreugd, zijn derdejaars studenten van de dansopleiding aan Het Albeda Dans College in Rotterdam.

Nikki en Kim zullen hun danspassen zetten op Elvis Presley’s Jailrock, op Friday’s hiphop. En wie weet gaan de voetjes ook van de vloer op een echt Katwijks Zeemans lied.

Net als zovelen in de kunstsector is ook hun dansopleiding getroffen door corona; stageplaatsen zijn niet beschikbaar. Nikki en Kim maakten dan ook een dansje van blijdschap bij de uitnodiging van het Katwijks Museum om mee te werken aan de unieke openingsmanifestatie van zaterdag 12 juni a.s.
En wie weet… volgt u de goede raad op van psycholoog Erik Scherder in zijn tv programma: dansen is van levensbelang!

Tags

DansHeropeningKatwijkKatwijks MuseumKlederdrachtRegio
Gerelateerde artikelen
Back To Top