Skip to content

Vul de vragenlijst in over mentale gezondheid

14 juni 202144 second read

Iedereen loopt wel eens vast in zijn leven en door de Corona omstandigheden zien we dat deze kans toeneemt. Daarom willen we juist nu weten waar de behoefte in Wassenaar ligt op het gebied van mentale gezondheid.

Om goed te kunnen aansluiten op deze behoeften willen we inwoners van Wassenaar verzoeken deze vragenlijst in te vullen. De vragenlijst is volledig anoniem en duurt ongeveer 10 minuten.

Alvast bedankt voor het invullen. Voor vragen kun je contact opnemen met info@mentaallokaalwassenaar.nl of een kijkje nemen op www.mentaallokaalwassenaar.nl. Bekijk ook onze ‘meedoen’ pagina om te zien hoe je met Mentaal Lokaal Wassenaar mee kunt denken of doen.

Mentaal Lokaal Wassenaar (een samenwerking van Gemeente Wassenaar, de Wassenaarse huisartsen en Indigo, onderdeel van Parnassia Groep), ontwikkelt een lokaal netwerk dat inwoners laagdrempelig helpt mentaal gezond te blijven en mentale problemen aan te pakken als die zich voordoen.

 

Tags

Mentaal Lokaal WassenaarMentale gezondheidVragenlijstWassenaar
Gerelateerde artikelen
Autoinbrekers Aangehouden In Wassenaar-Noord
Back To Top