Skip to content
Fotocredit: RijnlandRoute

Nachtafsluitingen N206 ir. G. Tjalmaweg

1 juli 20212 minute read

Begin juli wordt de Tjalmaweg — tussen de rotonde met de N441 en de aansluiting op de Voorschoterweg – 2 dagen in de avond en nacht afgesloten. Voor automobilisten en bussen van Arriva zijn omleidingsroutes ingesteld. Sluipverkeer door het dorp wordt tegengegaan door de inzet van extra verkeersregelaars en bebording.

Dinsdag 6 juli 20.00 — woensdag 7 juli 06.00 uur
Deze avond/nacht is de Tjalmaweg in beide richtingen afgesloten. Dit is nodig voor het inhijsen van de tijdelijke voetgangersbrug naast het Achterwegviaduct en voor werkzaamheden nabij de kruising Voorschoterweg/N206, voor de toekomstige aansluiting van de tijdelijke N206 op deze kruising.

Woensdag 7 juli 20.00 uur — donderdag 8 juli 06.00 uur
Deze avond/nacht rijdt het verkeer over een versmalde rijbaan, de Tjalmaweg wordt niet afgesloten en er is geen omleiding nodig. Er worden dan werkzaamheden nabij de kruising Voorschoterweg/N206 uitgevoerd, voor de toekomstige aansluiting van de tijdelijke N206 op deze kruising.

Donderdag 8 juli 20.00 uur — vrijdag 9 juli 06.00 uur
Deze avond/nacht is de Tjalmaweg in beide richtingen afgesloten. Dit is nodig voor de sloop van het noordelijk deel van het Achterwegviaduct. Het tweede deel van het viaduct wordt vermoedelijk in augustus gesloopt.

Reservenachten
De avonden en nachten van woensdag 7/8 en vrijdag 9/10 juli zijn gereserveerd als reservenachten. Mocht het nodig zijn de Tjalmaweg dan in beide richtingen af te sluiten, dan laten wij dat weten via onze social media kanalen en via de bebording.

Omleidingen voor autoverkeer
Tijdens de afsluiting van de Tjalmaweg wordt het autoverkeer omgeleid via de N206, N444 en A44. Sluipverkeer door het dorp wordt tegengegaan door de inzet van extra verkeersregelaars en bebording.

Omleidingsroute Tjalmaweg

Busverkeer
Tijdens de nachtelijke afsluitingen van de tjalmaweg zijn de bushaltes ter hoogte van het Achterwegviaduct niet bereikbaar. Arriva stelt een omleidingsroute in, dit wordt in de bussen en op de bushaltes aangegeven. Kijk voor meer informatie op de website van Arriva.

Tags

NachtafsluitingenRegioRijnlandRouteTjalmaweg
Gerelateerde artikelen
Back To Top