Skip to content
Fotocredit: Hotel De Gouden Leeuw

Hotel De Gouden Leeuw in Voorschoten gesloten; Versmarkt wél geopend

20 juli 20212 minute read

In de nacht van 15 op 16 juli 2021 is Hotel De Gouden Leeuw getroffen door een brand. De brand was snel onder controle en er zijn geen gewonden gevallen. De brand is ontstaan in onze serverruimte en heeft ernstige schade veroorzaakt aan al onze servers (ICT), elektriciteitsnetwerk en telefooncentrale. Samen met de rook-, roet- en bluswaterschade is de schade van dusdanige aard dat wij tot nader order gesloten zullen zijn.

Heeft u een reservering in ons hotel en/of restaurant voor de komende maanden? Dan zijn wij genoodzaakt om uw reservering te annuleren. Indien u een kamerreservering heeft gemaakt, willen we u verzoeken de reservering zelf te annuleren in uw account. Wij doen ons best om alle gasten die nog een reservering hebben staan spoedig te benaderen.

Omdat onze telefooncentrale is verwoest, zijn wij telefonisch niet bereikbaar. U kunt voor eventuele vragen contact opnemen via e-mail: info@goudenleeuw.valk.nl. We doen ons best uw vraag spoedig te beantwoorden, maar vragen u wel geduld te hebben gezien de omvang van de situatie.

Voor nieuwe reserveringen verwijzen wij u graag door naar:
Van der Valk Hotel Leiden en Van der Valk Den Haag – Nootdorp

Valk Versmarkt

De nabijgelegen Valk Versmarkt is wel geopend conform de reguliere openingstijden. 

Tags

Hotel De Gouden LeeuwRegioValk VersmarktVoorschoten
Gerelateerde artikelen
Back To Top