Skip to content
Fotocredit: Noordzee Zomerfestival

Het Noordzee Zomerfestival gaat van start

30 juli 20212 minute read

Op 5 augustus 2021 gaat het Noordzee Zomerfestival 2021 van start. De voorbereidingen voor het bouwen van de festivaltent aan het strand van Katwijk aan Zee zijn in volle gang.

Vanwege de huidige maatregelen rond het coronavirus bestaat het festival eigenlijk uit twee delen. Elke dag, negen dagen lang, zijn er sport, culturele en spel activiteiten die gratis en vrij toegankelijk zijn. De anderhalve meter is dan wel verplicht.

Op vrijdag en zaterdag 6 en 7 en 13 en 14 augustus zijn er vanaf 16 uur tot 23 uur spectaculaire live optredens. Dit zijn testen voor toegang evenementen waarbij bezoekers geplaceerd moeten zijn en met de CoronaCheck app naar binnen mogen. Per avond kan het NZF maximaal 600 bezoekers ontvangen.

Is het leuk zittend kijken naar tributes van de bijvoorbeeld de Rolling Stones, Hazes, de Golden Earring of de Vrienden van Katwijk? Wij denken van wel. Bezoekers van live concerten in Katwijk aan Zee komen voor de beleving en een gezellige avond met vrienden. Daarom zet het Noordzee Zomerfestival lange tafels haaks op het podium. Aan die tafels kun je gezellig met vrienden en familie een drankje drinken en de muziek meebeleven. Zingen mag wel dus de stemming zal er goed in zitten. Het is een festival model dat veel wordt gebruikt in Frankrij, Italië en Duitsland, waar gezelligheid met elkaar aan tafel heel gebruikelijk is.

Elke dag is er wel wat te beleven bij het Noordzee Zomerfestival 2021. Zo is ervoor de jeugd brandingsurfen, kindercircus, bingo, zeskamp, lego en schatgraven. Voor volwassen het Zomerplein, Yoga, bootcamp, Bingo, Pubquizz, Shanty en Touwtrekken in Zee.

Volop muziek bij het Noordzee Zomerfestival met Tribute optredens van Andre Hazes, The Rolling Stones en Golden Earring. Daarnaast coverbands als ACE, Heeren van Haerlem en Aphrodisiac. Party kan ook zittend met DJ’s als Mystuca en Billy the Kid, Mannen van Oranje, en We want More. Een absoluut hoogtepunt is ook dit jaar weer De Vrienden van Katwijk Live met heel veel Katwijkse artiesten olv Support Act.

Kijk voor actuele informatie en tijden op www.noordzeezomerfestival.nl Het NZF wordt gehouden van 5 tot en met 14 augustus 2021.

Alle evenementen zijn gratis toegankelijk. Voor de dag en kinderactiviteiten gelden nog wel de coronamaatregelen, zoals de anderhalve meter. Na 16 uur schenken we alcohol aan 18+ en is de toegang voorbehouden aan diegenen die het signaal veilig geven op de CoronaCheck app.

Tags

KatwijkKinderactiviteitenLive muziekMuziekNoordzee ZomerfestivalRegioSport en spel
Gerelateerde artikelen
Back To Top