Skip to content
Fotocredit: Midvliet

‘Sylvia ruimt het wel op’

27 augustus 202143 second read

Kantonnier Sylvia – wie kent haar niet – houdt de gemeente Wassenaar schoon en dat doet ze gemotiveerd en met veel plezier. Ze verwondert zich wel over het afval wat (jonge) mensen achterlaten. De media-collega’s van Midvliet maakten een mooie reportage met Sylvia in actie in Park De Paauw. 

In oktober is Sylvia alweer veertig jaar in dienst bij de gemeente Wassenaar. Het is verbazingwekkend wat zij dagelijks tegenkomt aan afval op straat. Twee keer per week leegt ze de bakken in Park De Paauw. Ook nu weer heeft ze een volle bak met afval, oud papier, een kapotte parasol, en wat al niet meer. Allemaal afval wat mensen laten slingeren. “Waarom breng je het niet naar een milieustraat of gooi je het niet in een bak?” Hoe luidde ook al weer dat motto over een beter milieu? 😉

{youtube}/c3waSqPzoFY{/youtube}

Videocredit: Midvliet

Tags

Een beter milieu begint bij jezelfSylviaVuilophaalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top