Skip to content
Fotocredit: Marjanne van der Velde

Na bijna een jaar mogen we weer! Volleyballers van WVV gaan de sporthal weer in

31 augustus 20212 minute read

Ja, morgen woensdag 1 september is het dan toch weer zover en begint de Wassenaarse Volleybal Vereniging (WVV) hoopvol aan het nieuwe volleybalseizoen 2021-2022.

Het merendeel van de WVV-leden hebben nu lang genoeg hun zo geliefde sport door die vervelende corona-pandemie moeten missen. Via thuis opdrachten en op een grasveld is door de echt fanatiek leden getracht het lichaam fysiek op orde te houden. Of dat is gelukt zal a.s. woensdag blijken.

De jeugd (meisjes en jongens van 10 tot 16 jaar) start de training om 18:30 uur onder leiding van Ali R, Peggy Verweij en Gliselle D. v.d. Kleij en gaan door tot 20:00 uur. Het belooft een ware happening te worden vooral ook omdat voor het eerst sinds jaren er weer een WVV meisjesteam aan de officiële competitie gaat deelnemen. ‘Er is dus werk aan de winkel’.

Na de jeugd is het de beurt aan de senioren. De dames en heren in de leeftijd 18 tot ruim 65 jaar starten hun training om 20:15 uur onder leiding van Ali R., Peggy Verweij en Erik Gijsbers. Er zal menige zweetdruppel vallen want zij gaan door tot 21:45 uur.

Voor de competitie zijn 3 seniorenteams opgegeven. Één heren en 2 mix teams gaan weer strijden om het kampioenschap. Vorig seizoen is daar door Corona niks van gekomen maar dit seizoen hebben we er alle hoop op dat de competitie volledig kan worden afgemaakt. In elk team is nog ruimte voor teamleden om direct mee te doen. Vergeet ook niet dat bewegen c.q. sporten belangrijk is voor lichaam en geest. Tevens is het een uitgelezen manier om wat corona kilo’s kwijt te raken en de stramme spieren weer soepel te krijgen.

Vooral ook niet WVV-ers….kom van die luie bank, pak je sport out-fit en kom woensdagavond naar sporthal De Schulpwei aan de Dr. Mansveltkade 1. Je mag, of je nu je onder de senioren of jeugd valt, de eerste 4 (vier) achtereenvolgende trainingen vrijblijvend meetrainen. Zo kan je goedkoop eens zien of volleybal ook iets voor jou is.

Let wel dat er nog enkele ‘Covid-19 afspraken’ zijn. De belangrijkste zijn wel. Blijf thuis bij corona gerelateerde klachten en hou tijdens het niet volleyballen 1,5m afstand van elkaar. Op die manier staat er voor ons allen een prachtig volleybalseizoen te wachten.

Bel voor informatie met onze secretaris Jeanne Taal, telefoon 06-24848258 of kijk op www.wvv-wassenaar.nl.

Tags

CompetitieVolleybalWassenaarWvv Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top