Skip to content
Fotocredit: Blauw Zwart

Zonovergoten Open Dag bij Blauw-Zwart

10 september 202157 second read

Afgelopen zondag hield Blauw-Zwart de traditionele Open Dag. Reeds lang voor het aanvangsuur stonden de kinderen te trappelen van ongeduld en toen het hek eenmaal open ging stormden zij op de diverse vermakelijkheden af.

Naast veel voetbalspelletjes was er een aantal attracties, beschikbaar gesteld door Alles en nog meer! Het springkussen, de Voetbal Speed kooi, de Haai Minirun en het Pannaveld mochten zich in grote belangstelling verheugen.

Hoofd Jeugdopleiding Remco Roman en JO14 trainer Dennis Klaverveld begeleidden, samen met een aantal hulptrainers, de jeugd bij het voetbal. Er werd heel wat gezweet door de inspanning op deze warme zondag. Afkoeling gebeurde met veel limonade en ijs van boerderij Den Hollander.

Intussen konden de ouders bij de inschrijftafel informatie krijgen van diverse Jeugdbestuursleden omtrent de gang van zaken bij Blauw-Zwart. Sommige kinderen werden ter plekke als lid ingeschreven, anderen besloten dat thuis achter de computer te doen. Al met al een zeer geslaagde Open Dag waarop Blauw-Zwart weer een aantal plaatselijke talenten aan zich kon binden.

Heb je de Open Dag gemist en wil je toch lid worden van Blauw-Zwart? Niet getreurd want je kunt je gedurende het hele seizoen aanmelden.

OpenDag9

OpenDag8

Tags

Blauw-ZwartJeugdOpen DagVoetbalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top