Skip to content

W.Z.K. Zwemmen gaat voor 1500 euro met de Grote Clubactie

14 september 202159 second read

Leden van W.Z.K. Zwemmen starten op zaterdag 18 september met de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Vanaf die dag gaan zij langs de deuren om geld op te halen voor hun club.

W.Z.K. Zwemmen gaat net zoals bijna 6.000 andere verenigingen op pad. Met de Grote Clubactie realiseren verenigingen extra inkomsten. Een lot kost 3 euro, waarvan maar liefst 80 procent direct naar de club gaat.

Thom de Jong, clubcoördinator van W.Z.K. Zwemmen: “Dit jaar hopen we met de opbrengst onder andere geld op te halen om diverse activiteiten te organiseren voor W.Z.K., waaronder het jaarlijkse kamp en vervanging van materialen”.

W.Z.K. Zwemmen doet al jaren mee aan de Grote Clubactie. Vorig jaar werd er bijna €1000 euro opgehaald. Met dit geldbedrag werd destijds diverse activiteiten voor de leden georganiseerd.

Wilt u W.Z.K. een handje helpen? Via https://lot.clubactie.nl/lot/wzk-zwemmen/5640806 kunt u digitaal een lot kopen en zo W.Z.K. steunen of scan de QR Code.

Mensen die loten kopen maken kans op mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van 100.000 euro. De trekking van de Grote Clubactie is op 8 december 2021. De uitslag staat op clubactie.nl.

QR Code WZK Grote Clubactie

Tags

Extra budgetGrote ClubactieWassenaarWZK ZwemmenZwemmen
Gerelateerde artikelen
Back To Top