Skip to content
Fotocredit: ADO Den Haag

10 weken trainen bij ADO Den Haag

18 september 20212 minute read

Beter willen worden in aanvallen, verdedigen, jouw techniek ontwikkelen of kijk jij uit naar een extra trainingsmoment in de week? Vanaf zondag 3 oktober start de nieuwe ADO Den Haag Voetbalschool en Keepersschool module voor geïnteresseerde jongens en meisjes in de leeftijd 6 t/m 15 jaar. De trainingen staan onder leiding van gediplomeerde en gekwalificeerde (ADO Den Haag) jeugdtrainers en de focus ligt op plezier, variatie in de trainingen en ontwikkeling van de deelnemers. De ADO Den Haag Voetbalschool zal plaatsvinden op het Jeugdcomplex De Aftrap.

Er worden twee verschillende tijdsblokken aangeboden:

Blok 1: Zondagochtend 9.15 uur – 10.30 uur
Blok 2: Zondagochtend 10.45 uur – 12.00 uur

Wat kun jij als deelnemer verwachten?
– Inclusief ADO Den Haag Voetbalschool- of Keepersschool tenue
– 10 trainingen van 75 minuten
– Trainen binnen verschillende voetbalthema’s
– Gekwalificeerde en gediplomeerde (keepers)trainers

Meer informatie of aanmelden? Kijk snel op www.adodenhaag.nl/voetbalschool

Voetbalkamp in de herfstvakantie

Lijkt het jou leuk om in de herfstvakantie 3 dagen te voetballen? Ook dat kan! In de herfstvakantie organiseert ADO Den Haag een voetbalkamp voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 6 t/m 15 jaar op het Jeugdcomplex, De Aftrap. Het ADO Den Haag Voetbalkamp wordt georganiseerd op dinsdag 19, woensdag 20 en donderdag 21 oktober 2021, dagelijks van 8.30 uur – 14.30 uur.

Deelnemers worden begeleid door enthousiaste (jeugd)trainers, ontvangen allen een mooi tenue (shirt, broek en sokken) en zullen dagelijks een afwisselend en uitdagend voetbalprogramma afwerken. Wil jij meer informatie of inschrijven voor deze activiteit ga dan naar www.adodenhaag.nl/voetbalkampen

Tags

ADO Den HaagDen HaagHerfstvakantieRegioVoetbalkampVoetbalschool
Gerelateerde artikelen
Back To Top