Skip to content
Jagger Meevis en Mark Zupancic met hun topscorersmedailles. Fotocredit: Tamara Meevis

Jeugdschaakvereniging Bobby Fischer behaalt 4e plaats

28 september 202142 second read

In de jeugdclubcompetitie van de Haagse Schaakbond wist het Wassenaarse team t/m 10 jaar een vierde plaats te bereiken. Voor alle spelers was het het eerste “fysieke” toernooi na 1,5 jaar. Tijdens de coronacrisis was alles online. Ook nu werden ouders aangemoedigd om alleen te halen en te brengen. In sportcentrum De Kameleon in Den Haag werden er 9 ronden gespeeld. Ook de RSB-clubs mochten meedoen. Klimop uit Capelle aan den IJssel won vlak voor DD uit Den Haag.

Bobby Fischer behaalde 8 matchpunten dankzij 3 overwinningen en 2 gelijke spelen. Dat betekende een gedeelde derde plaats samen met SHTV uit Den Haag, dat echter meer bordpunten verzamelde. Voor Bobby Fischer kwamen Adam Lakbiach, Ian Creyf, Mark Zupancic, George Ren en Jagger Meevis in actie. Topscorers waren Mark en Jagger, die met 4 uit 7 een plusscore lieten noteren. Ian haalde dat net niet met 3,5 punt ofwel 50%.

Tags

Bobby FischerJeugdjeugdschaakverenigingSchakenVierde plaatsWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top