Skip to content

Website Jazz at the Club in nieuw jasje

2 oktober 202138 second read

De website www.jazzattheclub.nl is sinds vandaag geheel vernieuwd en toegankelijk voor alle jazzliefhebbers. Op deze site staat o.a. informatie over mede door de Stichting Jazz at the Club georganiseerde concerten en activiteiten, concertverslagen en aankondigingen van geplande optredens in het The Hague Marriott Hotel en Societeit De Witte in Den Haag.

Ook zijn opnames te horen en deels te zien van concerten zoals die de afgelopen jaren in Muzee, The Hague Marriott en Societeit De Witte zijn georganiseerd. Tenslotte komen ook de maandelijkse uitzendingen van het Radio Jazz Magazine aan bod.

De site is ontworpen door Iris Uffen en technisch mede mogelijk gemaakt door Marnix Bosman (MWB SoundProducts). De Stichting Jazz at the Club die ijvert voor “hoogwaardige jazz op laagdrempelige podia” is initiatiefnemer.

Tags

Concerten en activiteitenJazzStichting Jazz at the ClubWebsite
Gerelateerde artikelen
Back To Top