Skip to content
Fotocredit: politie Wassenaar

Getuigenoproep i.v.m. inbraak tuinhuisjes Zijdeweg en Tuinenlaan

11 oktober 202151 second read

Op zaterdag 9 oktober in de ochtend hoorden wij een melding bij de collega’s van Politie Basisteam Leidschendam-Voorburg Er zouden meerdere mannen aan het inbreken zijn in de tuinhuisjes aan de Tuinenlaan in Leidschendam. Met diverse eenheden van Wassenaar en Leidschendam zijn wij gaan zoeken.

Collega’s zagen een man door het bos rennen aan de Wassenaarse zijde (De Horsten). Hierna is direct getracht de verdachte op te sporen met de hondenbrigade Den Haag. Helaas heeft dit niet tot een aanhouding geresulteerd. Wel zijn er diverse vermoedelijk gestolen goederen aangetroffen.

Na onderzoek zijn er aan de Tuinenlaan 4 tuinhuisjes opengebroken en diverse goederen weggenomen. Tevens zijn er 4 tuinhuisjes gelegen aan de Zijdeweg opengebroken in Wassenaar. (Bij de Landbouw)!

Of het één met het ander te maken heeft, zal worden onderzocht door de recherche. Het onderzoek loopt naar deze inbraken, doe daarom altijd aangifte. Wij vragen extra aandacht voor verdachte omstandigheden, bel direct 112.

Heeft u iets gezien of heeft u beelden/informatie? Neem dan contact met ons op via 0900-8844.

245004625 168773892084948 3893951488325327445 n

Fotocredit: Politie Wassenaar

Tags

GetuigenoproepInbraakPolitie WassenaarTuinhuisjes Zijdeweg en TuinenlaanWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top