Skip to content
Fotocredit: Marjanne van der Velde

‘Meisjes’ B1 Wassenaarse Volleybal Vereniging wint ook van sterke tegenstander Liusna

26 oktober 20212 minute read

Het jeugd MB1 team van de Wassenaarse Volleybal Vereniging bestaande uit een aantal guitige meisjes en jongens trof in Liusna een sterke tegenstander. Het is vrijdag 15 oktober als om 19:15 uur in sporthal De Schulpwei werd afgefloten voor de wedstrijd waarbij trainer/coach Ali R. de teamleden op het hart gedrukt had vooral de bal in 3e te spelen. Gelukkig bezit WVV de nodige spelers die de volleybal techniek al aardig onder de knie hebben om de bal in 3-en te spelen. De neutrale kijker werd daardoor getrakteerd op een wedstrijd die leuk was om naar te kijken.

In de eerste 3 sets werd er met name door Livia Munk en Kelly Lim van WVV ijzersterk geserveerd. Maar ook het opvangen van de door Liusna gespeelde ballen was bij WVV goed verzorgt. Zij wisten set één via 13-3 met 25-10 te winnen. In set 2 kwam Liusna tegen het einde van de set goed terug waardoor coach Ali van WVV een time-out nam. Dat hielp. WVV wint ook set 2. Nu met 25-18. Set 3 verliep weer als vanouds, 25-12. Maar dan set 4. WVV presteerde het om 5 services beurten op rij of uit of in het net te slaan. Liusna profiteerde en kwam op een 11-21 voorsprong. Na weer een foute service was het gedaan met WVV, 13-25 set verlies. Een set om snel te vergeten.

Gelukkig werd door sterk spel in de eerste 3 set de wedstrijd wel met 3-1 gewonnen. Na 3 wedstrijden staat WVV MB1 op de ranglijst bovenaan.

Ben jij tussen de 10 en 16 jaar en wil je ook volleyballen? Je mag de eerste 4 (vier) achtereenvolgende trainingen vrijblijvend meetrainen. Doe je sportkleding en sportschoenen aan dan kan je direct meedoen. Bel voor informatie met onze secretaris Jeanne Taal, telefoon 06-24848258 of kijk op www.wvv-wassenaar.nl.

Tags

DamesMB1VolleybalWassenaarWvv Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top