Skip to content
Fotocredit: Saffiergroep

Kom kennismaken met de ouderenzorg bij Nebo

29 oktober 202158 second read

Haagse ouderenzorgorganisatie Saffier opent de deuren voor jou. Heb je een relevant zorg of welzijn- diploma en ben je benieuwd hoe het is om bij Saffier te werken? Of heb je interesse om in de ouderenzorg te gaan werken? Dan bieden we je binnen Saffier de mogelijkheid om kennis te komen met onze locaties.

Op donderdag 18 november van 15.00 tot 17.00 uur kun je binnenstappen in locatie Nebo, aan het Floris Arntzeniusplein 65 in Den Haag. Nebo ligt in het Benoordenhout dichtbij park Clingendael, op fietsafstand van de belangrijke ov-stations in Den Haag.

Nebo is een warm, licht verpleeghuis waar wij zorg bieden aan ouderen die door geestelijke achteruitgang niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen. Het gaat om psychogeriatrische zorg. De medewerkers van Nebo geven de bewoners liefdevolle zorg, die past binnen hun individuele situatie. Wij zorgen ervoor dat ze welkom zijn en zich ‘thuis’ kunnen voelen. Binnen de zorg speelt de omgeving van de bewoner een grote rol. Welke rol kan en wil jij spelen in het leven van onze bewoner? Wij hebben jou als collega dus genoeg te bieden.

Aanmelden mag via recruitment@saffiergroep.nl, gewoon binnen komen lopen mag ook! We zien je graag.

Tags

Den HaagKennismakenRegioSaffiergroepWerken in de Zorg
Gerelateerde artikelen
Back To Top