Skip to content

Leiderdorps Kamerkoor zingt weer samen – America in Harmony

3 november 20212 minute read

Op 21 november 2021 zingt het Leiderdorps Kamerkoor onder leiding van dirigent Angeliki Ploka het programma America in Harmony. Lokhorstkerk, Pieterskerkstraat, Leiden. Aanvang: 15:00 uur.

Het programma America in Harmony staat in het teken Amerikaanse componisten zoals bv. Barber, Copland, Lang en Runestadt. Ondanks de corona-pandemie heeft het Leiderdorps Kamerkoor in de afgelopen periode gewerkt aan de nummers van het huidige programma. Veel nummers vragen om samenwerking en samenklank en zijn moeilijk via ZOOM te repeteren.

Daarom werkte het koor de afgelopen tijd ook aan andere nummers, geheel buiten dit programma om. Enkele van deze werken hoort u ook in dit programma. Zo wordt als het ware een brug geslagen van de ZOOM-coronatijd naar het ‘live’ repeteren op 1,5 meter afstand en uiteindelijk weer zoals we gewend zijn: samen.

Kaarten voor dit concert kosten € 10,00 (incl. een hapje en een drankje) en zijn verkrijgbaar via www.leiderdorpskamerkoor.nl , bij AGF Paradijs, Dr. Bouwdijkstraat 2c, Zoeterwoude en aan de kassa op de middag van het concert.

Het Leiderdorps Kamerkoor is een kamerkoor van ca. 25 leden. Het brengt afwisselende programma’s met repertoire vanaf de barok tot de 21e eeuw, zowel a capella als met instrumentale begeleiding. Op 23 april 2022 zal het koor o.a. de dubbelkorige mis van Frank Martin uitvoeren.

20211121 poster america

Tags

America in HarmonyConcertLeidenLeiderdorps KamerkoorLokhorstkerkRegio
Gerelateerde artikelen
Back To Top