Skip to content
Fotocredit: Marjanne van der Velde

Tweede gelijkspel op rij voor Heren 1 van de Wassenaarse Volleybal Vereniging

9 november 20212 minute read

Maandag 25 oktober vertrokken de heren Erik, Hans, Mathieu, Kilian, Alex, Masimi en Timmo van de Wassenaarse Volleybal Vereniging op een redelijk ‘normaal’ tijdstip naar Delft voor hun wedstrijd tegen Volcano H1.

In de Fortunahal klonk om 21:15 uur het eerste fluitsignaal van deze wedstrijd. De ‘corona lock down’ is niet door iedereen met gemak doorstaan. Enkele spelers hadden nog duidelijk last van het opnieuw met volle energie volleyballen. De teams hielden zich mede daardoor mooi in evenwicht. Wat ongelukkige ballen aan WVV zijde gaf Volcano de mogelijkheid de eerste set met 25-20 set naar zich toe te trekken.

In set 2 waren de rollen omgekeerd. Nu wist WVV een voorsprong te verwerven die zij op inzet en o.a. met power smashes van Kilian en Mathieu succesvol wisten te verdedigen en uit te breiden tot de setwinst met 19-25. In de derde set ging WVV op dezelfde voet voort. De vorige set gaf ze duidelijk meer vertrouwen. Wisten zelfs een riante voorsprong op te bouwen waar Volcano het antwoordt schuldig op bleef. Via 13-20 werd een afgetekende setwinst bereikt: 17-25. Maar dan set 4. Duidelijk zichtbaar was dat Volcano (1-2 achter) alles op alles zette om er nog een gelijkspel uit te slepen.

Waar WVV meende de winst voor het grijpen te hebben bracht hun in deze fase van de wedstrijd wisselvallige spel Volcano in het zadel. Een lichte voorsprong wisten zij gestaag uit te breiden. Set verlies voor WVV met 25-19. Al met al dus toch een 2-2 gelijksspel waar beide teams gezien het vertoonde spel eigenlijk best tevreden over konden zijn. De volgende wedstrijd voor de WVV mannen is pas weer op 26 november. Een mooie gelegenheid om de komende weken wat herstelwerk te verrichten en broodnodige energie op te doen voor de volgende wedstrijd.

Ook Volleyballen? Je mag de eerste 4 (vier) achtereenvolgende trainingen vrijblijvend meetrainen. Indien je je sportkleding en sportschoenen aandoet mag je direct meedoen. Bel voor informatie met onze secretaris Jeanne Taal, telefoon 06-24848258 of kijk op www.wvv-wassenaar.nl.

Tags

Competitieheren1VolleybalWassenaarWvv Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top