Fotocredit: Marjanne van der Velde

Mix 1 team Wassenaarse Volleybal Vereniging laat Gemini Mix 1 met de winst ontsnappen

17 november 20212 minute read

De vooruitzichten voor de WVV-ers in het behalen van een goed resultaat uit bij Gemini in Voorschoten waren ruim aanwezig. De personele bezetting van WVV was met Erik, Irene, Kirsten, Mathieu, Paul, Peggy, Rik en Ruud in orde. Ook de spirit om te komen tot een puike wedstrijd was in voldoende mate aanwezig. In de eerste set lieten de WVV-ers dat ook zien.

Alhoewel. Het begin verliep stroef. Pas aan het einde van de set werd WVV echt wakker en ging het samenspel steeds beter. Een aantal goede services van onder andere Ruud, zorgden voor een nipte overwinning van de set met 23-25. Gemini zette een tandje bij. Het lukte WVV daar en tegen om via harde smashes van Paul, Erik en Mathieu in de score gelijke tred te houden. 11-11, 18-18 en 22-22. Ook het snelle voetenwerk van Paul had daar een mooi aandeel in. Jammer genoeg werden bij die mooie stand 22-22 WVV ballen uitgeslagen dan wel afgeblokt. Set voor Gemini met 25-22.

In set 3 verlieten er van de hand van zowel, Paul, Ruud, Kirsten, Mathieu als Rik namens WVV mooie smashes die ook voor de nodige punten zorgden. Spannende lange Rally’s die voor WVV verkeert uitpakte samen met enig miscommunicatie zorgde ervoor dat Gemini een voorsprong nam: 14-7. Gelukkig wisten de WVV-ers de stand bij 20-20 weer gelijk te trekken alleen jammer dat WVV in deze fase wat meer foutjes maakten. Nipt verlies 25-23
Set 4 is er voor WVV één om snel , heel snel te vergeten. Het wilde gewoon niet meer lukken. Brrr, setstand 25-14. Vooral gezien het nipte verlies van set 2 en 3 had WVV op z’n minst een gelijkspel verdiend.

Kom ook volleyballen. Het kan eenvoudig. Doe je sportkleding aan en kom, op de woensdagavond, naar sporthal De Schulpwei aan de Dr. Mansveltkade 1. Je mag direct meedoen. Ook mag je de eerste 4 (vier) achtereenvolgende trainingen vrijblijvend meetrainen en betaal je geen inschrijfgeld. Bel voor informatie met onze secretaris Jeanne Taal, telefoon 06-24848258 of kijk op www.wvv-wassenaar.nl.