Skip to content
Fotocredit: Marjanne van der Velde

Winst met 4-0 voor zowel de MB1 als de Mix2 Wassenaarse Volleybal Vereniging

17 november 20212 minute read

Het ‘meisjes’ B1 team van WVV was geen partij voor de MB1 van InUpGo uit Roelofarendsveen. De 7 meiden en 1 jongen die WVV afgelopen vrijdag beschikbaar had voor het MB1 team lieten overduidelijk zien waartoe zij in staat zijn. InUpGo moest lijdzaam toezien dat er vooral serverend een hele bak aan punten gemaakt werden.

In het bijzonder met de service van Katherine Lin, Melia Thanasoula en Livia Munk hadden de InUpGo meisjes grote moeite. Maar ook het in 3e spelen van de bal was bij WVV veel beter verzorgt. En als Kim Parlevliet ook nog een aantal smashes binnen slaat, ja dan is het snel gedaan met InUpGo. Via de setstanden 25-7, 25-7, 25-5 en 25-15 ontstond de welverdiende 4-0 overwinning. WVV trainer-coach Ali was dik tevreden en prees zijn speelsters voor het goede spel.

Nu het MB1 team hun wedstrijd hadden gewonnen kon het senioren Mix2 team natuurlijk niet achterblijven. Door het niet kunnen meespelen van 3 heren en 2 dames van het team moest er omtrent de teambezetting binnen WVV driftig nagedacht worden hoe dit in de strijd tegen Leython uit Leiderdorp kon worden opgelost. Dat lukte……en wel zodanig dat reeds in set één Leython flink onder druk werd gezet. Een time out van Leython bij de tussenstand 20-13 kon daar niks meer aan veranderen. Setwinst voor WVV met 25-15.

WVV ging in set 2 op dezelfde voet verder. Ook nu wisten zij door o.a. mooie smashes van Gliselle en Masumi en de onverwachte plaats ballen van Marcel een voorsprong op te bouwen. Via 15-8 kwam bij 25-12 de setwinst. Set 3 verliep aanvankelijk zoals de voorgaande sets doch op de een of andere manier wist Leython meer tegenstand op de vloer te brengen. WVV moest er harder aantrekken wat gelukkig ook meer wedstrijdspanning bracht. Nu setwinst bij 25-19. In set 4 was bij Leython de ‘koek’ op. Met uitstekende serie opslagen van Jan en Jim werden zij in no time op een 19-8 tussenstand gezet. Tot slot wist Jeanne met een score zoals zij die zo vaak aan het net behaald het laatste punt te maken; 25-9. Een dik verdiende 4-0 winst als wedstrijdresultaat. Op naar de volgende wedstrijden: vrijdag,12.01.21. Leython mix5- WVV mix2 en Liusna MB1- WVV MB1.

Ook volleyballen? Bel voor informatie met onze secretaris Jeanne Taal, telefoon 06-24848258 of kijk op www.wvv-wassenaar.nl.

Tags

Damesmix2VolleybalWassenaarwedstrijdverslagWvv Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top