Skip to content
Fotocredit: RijnlandRoute

RijnlandRoute: De afwerking van fietstunnel Hofweg

29 november 202132 second read

De fietstunnel Hofweg onder de A4 is bijna klaar. Deze en volgende week wordt gewerkt aan de afwerking van het pad en de wand. Op de wand is een kunstwerk gemonteerd; een 86 meter lange panoramafoto waarop het landschap uit de omgeving te zien is. In de week van 29 november wordt de laatste laag asfalt aangebracht op het fietspad.

Het verhaal achter de foto
De panoramafoto die nu op de wand te zien is, is niet zomaar een landschapsfoto, daar zit een bijzondere bewerking in en een gedachte achter. Ook qua techniek kwam er veel bij kijken om de foto te maken. Benieuwd? Binnenkort vertellen we hier meer over.

Tags

FietstunnelHofwegRegioRijnlandRouteWerkzaamheden
Gerelateerde artikelen
Back To Top