Skip to content
Videostill website gemeenteraad Wassenaar

Raadscommissie praat vanavond o.a. over restauratie raadhuis De Paauw – volg live

1 december 202151 second read

Vanavond vergadert de commissie Sociaal Domein (vanaf 20.00 uur) en vervolgt de commissie Fysieke Leefomgeving haar vergadering van afgelopen maandag (vanavond vanaf 21.00 uur). Op de agenda van de commissie Sociaal Domein staat onder meer: Programma 2022 voorzieningen Onderwijshuisvesting.

Het meest in het oog springende agendapunt van de commissie Fysieke Leefomgeving betreft het vaststellen investering en beschikbaar stellen krediet restauratie/verbouwing raadhuis De Paauw. 

Wegens de maatregelen voor het bestrijden van het coronavirus vinden beide vergaderingen online plaats. Er vindt dus geen vergadering in de raadszaal plaats die u kunt bijwonen. Wel kunt u de commissievergadering Sociaal Domein vanavond live volgen: https://youtu.be/fVUzmkOBbYI Klik hier voor de volledige agenda. 

Het vervolg van de commissievergadering Fysieke Leefomgeving van 29 november 2021 kan eveneens live worden gevolgd: https://youtu.be/ozEQoRkw1iw Klik hier voor de volledige agenda. 

U kunt de vergadering ook op een later moment terugkijken. Inspreken is wel mogelijk. Wilt u inspreken neem dan contact op met de griffie via griffie@wassenaar.nl

Bron: website gemeente Wassenaar

 

Tags

Commissie Fysieke LeefomgevingCommissie Sociaal DomeinOnlineVergaderingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top