Skip to content

Samen maken we Wassenaar duurzaam groen en sociaal

1 december 20212 minute read

Met gepaste trots presenteert GroenLinks Wassenaar haar kandidatenlijst voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022. De lijst is een mooie mix van ervaren krachten en veelbelovende talenten uit ons dorp.

Tijdens de onlangs druk bezochte Algemene ledenvergadering werd Sonja Hibbert gekozen als lijsttrekker voor GroenLinks Wassenaar. GroenLinks Wassenaar bestaat al vanaf 1990 en nog nooit eerder is de ALV zo enthousiast ondersteund. Het was een inspirerende avond met vruchtbare discussies en goede ideeën.

Sonja: “ Ik ben sinds 2019 actief binnen GroenLinks Wassenaar en ik heb veel bewondering voor de groene en progressieve energie van Aart, Susanne en Suzan in de gemeenteraad en de commissies. Zij denken en acteren lokaal en groots tegelijk. Daaraan werk ik graag mee, samen met alle leden van GroenLinks Wassenaar, nu en in de toekomst. Samen bouwen wij aan een groene en sociale toekomst in ons mooie dorp.”

GroenLinks Wassenaar heeft een krachtige lijst, bruisend van talent, kennis en bevlogenheid, waarin ervaring geborgd is en er ruimte is voor vernieuwing en groei. Idealisme, activisme en pragmatisme gaan hand in hand en diversiteit op vele fronten wordt omarmd. Iedere inwoner die zich een socialer en groener Wassenaar wenst zal zich vertegenwoordigd weten, met kennis van de Wassenaarse raad, voeling met het dorp en wortels in de wijken.

De kandidatenlijst is divers, inclusief en verrassend. Met “waarschijnlijk” de jongste kandidate, Isabel van Eps (16 jaar) en nieuwkomer in Wassenaar de Fietsburgemeester van Den Haag, Marcel Kleizen. De nummer 2 op de lijst is Aart van Sloten en al 8 jaar raadslid. Ook de huidige twee commissieleden, Susanne van Eps-Habibe en Suzan Tirion-van der Goes staan op de lijst. En natuurlijk twee belangrijke lijstduwers, Antoon Claassen en Norga Simons. Beiden zijn zij 16 jaar raadslid respectievelijk commissielid geweest.

GroenLinks Wassenaar wordt steeds groter en we hebben inmiddels een verdubbeling van het aantal leden! Steeds meer mensen zien een sociale en groene toekomst voor onze mooie dorp. Daarom willen we zichtbaar zijn in ons dorp en willen we graag horen wat er speelt onder de Wassenaarders. Op zaterdag 11 december zijn we aanwezig in de Langstraat om jouw ideeën en wensen te horen.

Samen maken we Wassenaar socialer en duurzamer. Verandering komt van alle dingen die we doen: groot én klein. Meld je aan en doe mee!

Bestuur GroenLinks Wassenaar

Tags

GemeenteraadGroenLinksIngezondenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top