Skip to content

Enthousiaste zangers (m/v) gezocht voor The Passion Wassenaar

9 december 202156 second read

Voor The Passion Wassenaar zijn wij nog op zoek naar zangers (m/v) die mee willen doen in het koor. Gezocht worden zangers die enige affiniteit of ervaring hebben met meerstemmig zingen en beschikbaar zijn voor de repetitieperiode van 9 januari t/m 27 maart 2022 en de voorstellingen van 8 t/m 10 april 2022. Voor deelname aan het koor hoeft er geen auditie gedaan te worden.

Muziek
De muziekstukken zijn zo gemaakt dat amateur-zangers deze goed kunnen instuderen. Deelnemers kunnen van tevoren de oefenmaterialen via internet downloaden, maar je krijgt van ons ook een boek met bladmuziek. Zo kan iedereen zich goed voorbereiden op de repetities.

Repetities en voorstellingen

De repetities vinden plaats op zondagavond (9 januari 2022 t/m 27 maart 2022) van 19:00 tot 21:30 uur in de Messiaskerk in Wassenaar. Tijdens deze repetities komen alle zangers/acteurs samen en studeren zij de stukken en het script in onder leiding van zangcoach Kees van der Linden en regisseuse Margreet Osinga. De laatste repetitie is de generale repetitie op donderdag 7 april 2022. De voorstellingen vinden plaats van 8 t/m 10 april 2022 in de Messiaskerk.

Zin om mee te zingen? Schijf je dan in via onze website: https://thepassionwassenaar.nl/aanmelden-koor/

Tags

OproepThe Passion WassenaarWassenaarZangeressenZangers
Gerelateerde artikelen
Back To Top