Skip to content

Vrijwilligers gezocht. Zin om een handje te helpen?

16 december 202159 second read

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar (SMOW) zoekt vrijwilligers om samen te winkelen. We zoeken vrijwilligers voor mensen die moeilijk alleen de deur uitkomen en dit contact met de “buitenwereld” wel erg nodig hebben. Bijvoorbeeld omdat iemand slecht loopt, ziet, of de weg in de winkel niet goed meer weet. Het kan gaan om wat boodschappen voor, of, samen met iemand te doen. Het maken van een wandeling, praatje of samen een spelletje te spelen.

Vrijwilligers gezocht
Steeds vaker ontvangen wij aanvragen. We zijn daarom op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die graag iets willen betekenen voor een ander. Je bepaalt zelf hoe vaak en wanneer je inzetbaar bent:
• Incidenteel (samen) een boodschap doen
• Eens in de twee weken
• Wekelijks: 1á 2 uurtjes.

Als vrijwilliger word je voorgesteld aan iemand waarvan wij denken dat “het zal klikken”. Je kunt altijd zeggen of je het eens bent met onze inschatting.

Interesse of wil je meer informatie?
Neem dan contact op met Saskia van der Meer of Davy van Keppel door een e-mail te sturen naar info@smowassenaar.nl. Bellen kan natuurlijk ook: 070 – 511 22 26 (op werkdagen van 09.00 – 14.00 uur).

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar
van Heeckerenstraat 2
2242 GX Wassenaar
070 – 511 2226 (op werkdagen van 09.00 – 14.00 uur)
info@smowassenaar.nl / www.smowassenaar.nl

Tags

BoodschappenPraatje makenSpelletje doenStichting Maatschappelijke Ondersteuning WassenaarVrijwilligerswerkWandelingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top