Skip to content
Fotocredit: PR

Gezinskerk Wassenaar: Online gezinsviering op 24 december

22 december 202144 second read

RK Gezinskerk nodigt gezinnen en andere belangstellenden van harte uit om Kerstmis mee te vieren met de gezinsviering op 24 december van 15.00 uur. Aangezien er reeds 50 aanmeldingen zijn, kan de gezinsviering helaas niet meer fysiek worden bijgewoond. Wel is het mogelijk om online mee te vieren.

De link naar de viering en het boekje is te vinden op: bit.ly/GezinskerkWassenaar. Het is ook mogelijk om een boekje op te halen tussen 9.00- 13.00 uur bij de Sloep (het gebouwtje aan de Sint Williborduskerk, Kerkstraat 77). In het boekje staan alle liederen en zo kunt u thuis meezingen.

De voorganger pastoor van Vliet zal zijn best doen om de mensen thuis zoveel mogelijk bij de viering te betrekken. Als u thuis meeviert kunt u ook een (gratis) gebedsintentie opgeven tot 24 december 13.00 uur. Deze wordt dan meegenomen bij de voorbeden. Geef de gebedsintentie op door een e-mail te sturen aan: gezinskerk-wassenaar@parochie-augustinus.nl.

Tags

Gezinskerk WassenaarKerstmisKerstvieringOnlineParochie H. AugustinusWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top