Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: gemeente Wassenaar

Oproep burgemeester: Doe mee met Code Licht!

22 december 202152 second read

Doe mee met Code Licht! Kerst vieren we ook dit jaar anders dan we hadden gehoopt. Met de kerstcampagne Code Licht willen verschillende organisaties in Wassenaar toch wat hoop en licht brengen. Als gemeente sluiten we daar van harte bij aan. Iedereen kan op dit moment namelijk wel een lichtpuntje gebruiken. Tijdens de kerstdagen zorgen we als gemeente letterlijk voor extra licht door de leeuwen voor Raadhuis De Paauw mooi groen uit te lichten.

Maar we hopen vooral dat we voor elkaar een lichtpuntje kunnen zijn. Burgemeesters en wethouders hebben daarom ansichtkaarten getekend voor ouderen in de verschillende zorgcentra in Wassenaar. Doe jij ook mee? Stuur een ansichtkaart met een wens aan iemand in jouw omgeving die een lichtpuntje verdient. Of hang een poster op voor het raam. De posters en ansichtkaarten zijn gratis verkrijgbaar bij de gemeente, de bieb en diverse ondernemers in Wassenaar.

Denk ook aan onze ondernemers. En doe vooral jouw online inkopen en maaltijden bij onze lokale winkels en restaurants. Samen maken we Kerst mooi dit jaar in Wassenaar!

 

Tags

BurgemeesterCode LICHTGemeenteKerstcampagneWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top