zaterdag 25 september 2021

A Algemeen

We zijn weer bereikbaar...

Op zoek naar leuk vrijwilligerswerk? Kijk op onze website voor 100 vrijwilligersvacatures in Wassenaar. Mail of spreek in via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken./06-16678817en wij nemen z.s.m. contact met je op.

* Begeleid voor SMOW ouderen of mensen met een beperking bij het boodschappen doen. "Samen Winkelen" is gezelliger en het voorkomt isolement (Vac A44). Of zet je in als Gezelschapscoach (Vac A131). 

* Onderneem af en toe iets gezelligs (wandeling/buurthuis) met een dorpsgenoot in isolement. Ook zoeken ze mensen die op huisbezoek willen gaan bij 70-plussers voor het Project Vitaliteit en Veiligheid (Vac A142).

* Of maak het verschil voor eenzame ouderen door op gezette tijden met hen te bellen vanuit je eigen huis via de Zilverlijn van het Nationaal Ouderenfonds. Training en coaching voorzien (Vac H62).

* Van 1 t/m 6 februari collecteert de Hersenstichting in Wassenaar. Wie helpt een paar uurtjes in de eigen straat of buurt om onderzoek naar hersenaandoeningen mogelijk te maken (Vac G24)?